Fijn dat je geïnteresseerd bent in DrieDee Online! We nodigen je van harte uit om DrieDee Online te bestellen en samen met ons te werken aan een soepele introductie op jullie school. Wij adviseren hiervoor een training aan te schaffen om snel en op de juiste manier te kunnen starten met DrieDee Online.

Je hebt de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor een school of voor een bestuur. De tarieven van DrieDee Online zijn:

  • De prijs van de schoolmodule is vanaf € 165,00 per jaar.
  • De prijs van de bestuursmodule is vanaf € 250,00 per jaar (afhankelijk van het aantal scholen)
  • Tot 10 scholen: € 250,00
  • Tot 20 scholen: € 450,00
  • Tot 30 scholen: € 600,00
  • Meer dan 30 scholen: € 700,00

De genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Bij het invullen van het bestelformulier kun je direct aangeven of je een training wilt aanschaffen. Wij nemen dan z.s.m. contact op om deze training in te plannen. De kosten voor een training zijn € 695,- excl. btw en exclusief reistijd en -kosten.

Vul onderstaand bestelformulier in, dan ontvang je een bevestiging per e-mail. Betaling gaat per factuur die wordt nagestuurd.

DRIEDEE ONLINE BESTELFORMULIER SCHOOLMODULE

Gegevens ontvanger DrieDee Online - Schoolmodule

Het e-mailadres van de persoon wordt gebruikt om de toegangsgegevens en eerste handleiding voor DrieDee Online naar toe te versturen. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een bevestiging en toegangscode.

Gegevens school
Gegevens bestuur
Abonnement DrieDee Online Schoolmodule
U kunt hieronder een keuze maken voor een 1- of 2 jarig abonnement:
Opmerkingen
Voor akkoord
Lees hier de algemene voowaarden
reCAPTCHA is required.

In het kader van de AVG willen we u melden dat wij de gegevens die u invult in het bestelformulier enkel gebruiken om uw bestelling te verwerken, te factureren en u een support account toe te sturen.

DrieDee Online, alles wat is ingevuld overzichtelijk op een rij!